Skip to main content

Ένοχοι οι 8 ανήλικοι μαθητές για τον βιασμό 15χρονου στο Ίλιον

EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Σε τρεις καταδικασθέντες μαθητές επιβλήθηκε ποινή τριών ετών σε περιορισμο με αναστολή και στους υπόλοιπους πέντε επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα

Ένοχοι κρίθηκαν από το Τριμελές Δικαστήριο ανηλίκων της Αθήνας οι οκτώ ανήλικοι μαθητές που κατηγορούνται για βιασμό σε βάρος 15χρονου συμμαθητή τους στο Ίλιον. Στους τρεις καταδικασθέντες μαθητές επιβλήθηκε ποινή τριών ετών σε περιορισμο με αναστολή και στους υπόλοιπους πέντε επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα.

Παράλληλα, το δικαστήριο με την απόφασή του αθώωσε τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια που κάθονταν το εδώλιο μαζί με τους συμμαθητές τους.

Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών με τους 12 πάντως ανηλίκους να υποστηρίζουν στην ανακρίτρια ότι επρόκειτο για σεξουαλικές πράξεις που έγιναν στο πλαίσιο του ερωτικού πειραματισμού.

Όπως έχει καταγγείλει ο 15χρονος, επί έναν μήνα οι συμμαθητές του τον βίαζαν και τον κακοποιούσαν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον. Σε μια πράξη βιασμού, όπως αναφέρει το θύμα, παρόντες ήταν και άλλοι συμμαθητές τους, οι οποίοι κατέγραφαν την φρικιαστική πράξη και στη συνέχεια τη διακινούσαν στο σχολείο.

naftemporiki.gr