Skip to main content

Πανελλαδικών συνέχεια για τα ΕΠΑΛ – Τελευταίο κουδούνι σήμερα στα σχολεία

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ συνεχίζουν σήμερα τις Πανελλαδικές Εξετάσεις με μαθήματα ειδικότητας

Το τελευταίο κουδούνι θα χτυπήσει σήμερα στα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας, καθώς τελειώνει η σχολική χρονιά 2022-23.

Σήμερα θα κάνουν τα τελευταία τους μαθήματα οι μικροί μαθητές και οι μικρές μαθήτριες των νηπιαγωγείων και των δημοτικών. Παράλληλα, σήμερα ολοκληρώνουν τις εξετάσεις τους οι μαθητές και οι μαθήτριες των γυμνασίων (προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις) και των λυκείων (προαγωγικές εξετάσεις).

Προτελευταία ημέρα Πανελλαδικών για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ

Στο μεταξύ οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ συνεχίζουν σήμερα τις Πανελλαδικές Εξετάσεις με μαθήματα ειδικότητας. Συγκεκριμένα, εξετάζονται στα μαθήματα: Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ) και Ψηφιακά Συστήματα.

Αύριο, Παρασκευή 16 Ιουνίου θα ολοκληρωθούν οι εξετάσεις των μαθημάτων ειδικότητας των υποψηφίων των ΕΠΑΛ με την εξέταση των εξής μαθημάτων: Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων.

Από το Σάββατο 17 Ιουνίου θα αρχίσουν οι εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων, αρχής γενομένης με τα Αγγλικά.

Το naftemporiki.gr και ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς παρουσιάζουν καθημερινά τα θέματα, τις απαντήσεις και ειδικό σχολιασμό τους.