Skip to main content

Δολοφονία 46χρονου στο Ρέθυμνο: Τι εξετάζουν οι αρχές

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ο δράστης ή οι δράστες έστησαν ενέδρα στο θύμα - Η οικογένεια του θύματος φέρεται να έχει εμπλακεί στο παρελθόν σε βεντέτα

Το κουβάρι της υπόθεσης της δολοφονίας ενός 46χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε χθες νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, κοντά στο ποιμνιοστάσιο που διατηρούσε κοντά το χωριό Αρχοντική, στο Ρέθυμνο, προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αστυνομικές αρχές.

Όπως μεταδίδει το neakriti.gr, όλα δείχνουν ότι στήθηκε ενέδρα θανάτου σε βάρος του 46χρονου. Ο άνδρας αγνοείτο από την περασμένη Τετάρτη και εντοπίστηκε νεκρός, με τραύματα τόσο στο σώμα, όσο και στο κεφάλι, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής από τη σύζυγό του, η οποία τον αναζητούσε επί δύο ημέρες. Η γυναίκα ειδοποίησε την Ελληνική Αστυνομία, στελέχη της οποίας έσπευσαν στο σημείο.

Οι αρχές εκτιμούν πως ο δράστης ή οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι περιμένοντας να περάσει από τον δύσβατο αγροτικό δρόμο που οδηγούσε στο ποιμνιοστάσιο ο 46χρονος με το όχημά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, που μεταδίδει το neakriti.gr o εκλιπών φέρεται να πυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα από άτομο που βρισκόταν σε διαγώνια θέση σε σχέση με το αυτοκίνητο, και το οποίο προφανώς αιφνιδίασε το θύμα. Τα σκάγια διέλυσαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου κι έπληξαν τον 46χρονο, ο οποίος φέρεται να ξεψύχησε λίγες στιγμές αργότερα.

Κατά την ίδια πηγή, η οικογένεια του θύματος φέρεται να έχει εμπλακεί στο παρελθόν σε βεντέτα που στοίχισε τη ζωή σε έξι νεκρούς ανθρώπους μέσα σε διάστημα 16 ετών. Ωστόσο, μέχρι χθες δεν είχε διευκρινιστεί εάν η δολοφονία του 46χρονου σχετίζεται με τη βεντέτα ή εάν συνδέεται με κάποια άλλη υπόθεση.