Skip to main content

Καβάλα: Προφυλακιστέος ο 52χρονος που κατηγορείται για βιασμό της κόρης του

(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ο 52χρονος δεν ζήτησε δικηγόρο και το δικαστήριο του διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 52χρονος από από χωριό του δήμου Νέστου στην Καβάλα, ο οποίος κατηγορείται για τον επί σειρά ετών βιασμό της κόρης του.

Ο 52χρονος, κατά την απολογία του, φέρεται να παραδέχθηκε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με την κόρη του, αλλά υποστήριξε πως εκείνη τον προκαλούσε.

Ο ίδιος, ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού και των ασελγών πράξεων μεταξύ συγγενικών προσώπων, δεν ζήτησε δικηγόρο και το δικαστήριο του διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης.

Βάσει πληροφοριών από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η καταγγελία φέρεται να έγινε από την ίδια την 26χρονη κόρη, η οποία είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, ενός και επτά ετών αντίστοιχα, για τα οποία οι κοινωνικές υπηρεσίες και η αστυνομικές αρχές διερευνούν αν πρόκειται για παιδιά του πατέρα της.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία έλαβε γενετικό υλικό από τα δύο παιδιά. Επίσης, η ιατροδικαστική υπηρεσία Θράκης ζήτησε να εξετάσει και τα άλλα επτά αδέλφια της οικογένειας, ώστε να διαπιστωθεί αν και αυτά είχαν δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ