Skip to main content

Τραγωδία στην Άρτα: Νεκρό βρέφος, όταν ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκίνητο

Την τραγική ανακάλυψη έκανε η μητέρα του μόλις 5,5 μηνών μωρού.

Ο πατέρας είχε αναλάβει να μεταφέρει και να αφήσει το μόλις 5,5 μηνών κοριτσάκι του στον βρεφονηπιακό σταθμό. Όμως το ξέχασε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Και η κατάληξη ήταν τραγική.

Το μεσημέρι η μητέρα του βρέφους πήγε στον βρεφονηπιακό  για να το παραλάβει  και εκεί πληροφορήθηκε ότι κανείς δεν το είχε πάει στον σταθμό. Επικοινώνησε με τον 37χρονο σύζυγό της για να μάθει τι είχε γίνει και τότε αποκαλύφθηκε η τραγωδία. Το  μωρό βρέθηκε αναίσθητο, δεμένο στο καρεκλάκι του, μέσα στο αυτοκίνητο, όπου είχε παραμείνει κλειδωμένο για τουλάχιστον 5 ώρες.

Οι γονείς μετάφεραν το βρέφος στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, καθώς ο θάνατος του είχε επέλθει ώρες πριν.Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες και οι δύο είχαν λιποθυμικό επεισόδια όταν συνειδητοποίησαν τι είχε γινει.

Εντωμεταξύ  ο εισαγγελέας Άρτας άσκησε στον 37χρονο πατέρα του μωρού δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος και σε καταστολή στο Νοσοκομείο της Άρτας, ενώ σε καταστολή βρίσκεται και η 27χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.