Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 34χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας του

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Το έγκλημα φέρεται να τελέστηκε στην Πιερία και στη συνέχεια ο κατηγορούμενος φέρεται να μετέφερε τη σορό με αυτοκίνητο στη Χαλκηδόνα

Εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Τούμπας ο 34χρονος που καταζητείτο στη Θεσσαλονίκη για τη δολοφονία της μητέρας στις 4 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή με σφαίρα στο κεφάλι μέσα σε αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας. Μετά τον εντοπισμό της οι αστυνομικές αρχές είχαν αρχίσει έρευνα στο πλαίσιο της οποίας εντόπισαν σημείωμα του γιου της, ο οποίος ανέφερε τους λόγους για τους οποίους προέβη στην αποτρόπαια πράξη.

Στο ίδιο σπίτι είχε βρεθεί ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο φέρεται να ήταν το μέσο τέλεσης της πράξης του.

Επί έναν μήνα ο κατηγορούμενος μητροκτόνος φαίνεται να περιπλανιόταν σε διάφορες περιοχές. Το πρωί κάτοικοι της Τούμπας ειδοποίησαν την Αστυνομία για περιφερόμενο άνδρα, η παρουσία του οποίου ήταν άγνωστη στη γειτονιά τους και τον έκριναν ύποπτο. Σε αστυνομικό έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε πως ήταν ο μητροκτόνος και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα οδηγηθεί για να απολογηθεί στα δικαστήρια της Κατερίνης, επειδή το έγκλημα τελέστηκε στην περιοχή της Πιερίας. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις δικαστικές αρχές της Θεσσαλονίκης ενώπιον των οποίων καλείται να απολογηθεί.

Το έγκλημα φέρεται να τελέστηκε στην Πιερία

Όπως έγινε γνωστό, το έγκλημα με θύμα την 71 ετών γυναίκα φέρεται να τελέστηκε στον Κορινό Πιερίας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο κατηγορούμενος, αφού σκότωσε τη μητέρα του, φέρεται να τη μετέφερε με αυτοκίνητο στη Χαλκηδόνα, έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου την εγκατέλειψε κοντά στα νεκροταφεία της περιοχής.

Από τα ιατροδικαστικά ευρήματα προέκυψε ότι η ηλικιωμένη έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, με τον δράστη να την πυροβολεί εξ επαφής.