Skip to main content

Χειροπέδες σε δύο για διακίνηση ηρωίνης στην Αττική

ΕΛ.ΑΣ.

Ο 34χρονος χρησιμοποιούσε την εργασία του ως «κάλυψη» για να διακινεί τις ναρκωτικές ουσίες.

Περισσότερα από 10 κιλά ηρωίνης κατασχέθηκαν μετά από επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών την Κυριακή.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, 29 και 34 ετών, για κατοχή και διακίνηση-εμπορία της στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Προηγήθηκε κατάλληλη αξιολόγηση πληροφοριών και αξιοποίηση στοιχείων, που είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την πιστοποίηση της δράσης τους.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 34χρονος χρησιμοποιούσε το ταξί του ως «κάλυψη» για να διακινεί τις ναρκωτικές ουσίες.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σάκος με 15 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού μικτού βάρους 7 κιλών και 762 γραμμαρίων, ξύλινη σανίδα με ειδικά διαμορφωμένο χώρο απόκρυψης, η οποία περιείχε έξι νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού μικτού βάρους 3 κιλών και 107 γραμμαρίων, εξοπλισμός επανατυποποίησης ναρκωτικών ουσιών (ηλεκτρονική συσκευή κένωσης αέρος και επανατυποποίησης, δύο ρολά περιτυλίγματος νάιλον μεμβράνης, δύο ηλεκτρικοί αναδευτήρες, τρεις μεταλλικές σπάτουλες, πλαστική κουτάλα, σφυρί, δύο μεταλλικά σκεύη κοσκινίσματος, δύο πλαστικά δοχεία καθώς και πλήθος νάιλον συσκευασιών), τρία οχήματα, 190 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.