Skip to main content

Υπόθεση μαστροπείας 14χρονης: Πού εστιάζουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Τι είπε η 14χρονη στην πρώτη της κατάθεση. Έχει ταυτοποιηθεί το τέταρτο άτομο που αναζητείται.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη νέα υπόθεση μαστροπείας στη Νέα Σμύρνη. Όπως έχει γίνει γνωστό, κύκλωμα εξέδιδε 14χρονη που ζούσε σε ίδρυμα. Για την υπόθεση, την οποία αποκάλυψε η κοινωνική λειτουργός, έχουν συλληφθεί τρία άτομα.

Πρόκειται για τον 29χρονο «Ταχίρ», με αιγυπτιακή καταγωγή, που φέρεται να την εξέδιδε και δύο ακόμη άνδρες, ηλικίας 24 και 25 ετών. Οι συλληφθέντες αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή το μεσημέρι της Παρασκευής, με βαρύτατες κατηγορίες.

Στο επίκεντρο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα και τα social media της 14χρονης, αλλά και των τριών συλληφθέντων.

Μέσω της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και των social media, οι αστυνομικοί αναμένεται να αντλήσουν πολύτιμα στοιχεία που θα «φωτίσουν» τις σκοτεινές πλευρές της υπόθεσης.

Στο μεταξύ, οι παιδοψυχολόγοι και οι αστυνομικοί αισιοδοξούν ότι θα μπορέσουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να «ξεκλειδώσουν» το παιδί να τους δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που βίωνε τα τελευταία χρόνια, καθώς είναι δεκάδες οι φορές που είχε φύγει από την δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη, με τις αρχές να εκτιμούν ότι βρισκόταν σε ραντεβού που της είχε κλείσει ο 29χρονος.

Η 14χρονη που έδωσε την πρώτη της κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου, χθες το βράδυ, στις Αρχές από τη δομή του υπουργείου Δικαιοσύνης στο Παλαιό Φάληρο και όχι στο ίδρυμα της Νέας Σμύρνης, όπου διέμενε μαζί με την 16χρονη αδελφή της, ήταν «σφιγμένη» και επιφυλακτική απέναντι στην παιδοψυχολόγο.

Η 14χρονη αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον 29χρονο άνδρα μέσω μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Ο 29χρονος θεωρείται «κλειδί» στην υπόθεση καθώς φαίνεται να είχε ρόλο μαστροπού.

Ανέφερε επίσης ότι έμεινε έξω το βράδυ της Κυριακής καθώς βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο με τον 29χρονο και τρία ακόμα άτομα- δύο εκ των οποίων είναι οι συλληφθέντες, ενώ αναζητείται ο τέταρτος της παρέας, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί, αναφέρει η ΕΡΤ.  Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του του τέταρτου άνδρα, με το όνομα «Ρουσλάν», που φέρεται να βίασε την ανήλικη, το βράδυ της περασμένης Κυριακής 19 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους να βιντεοσκοπούν.

naftemporiki.gr