Skip to main content

Τραγωδία στα Τέμπη: Πατέρας 29χρονου βοηθού μηχανοδηγού αναζητεί τον γιο του

ΕΡΤ

«Ήταν συνοδός, κοιτούσε τα εισιτήρια, έκανε ό,τι του έλεγε ο μηχανοδηγός και ήταν πλάι του τη στιγμή που έγινε η μοιραία σύγκρουση».

Τον γιο του που εργαζόταν ως βοηθός του μηχανοδηγού, αναζητά απεγνωσμένα ο πατέρας του, προσπαθώντας να διαχειριστεί το μέγεθος της τραγωδίας στα Τέμπη και περιμένοντας απαντήσεις για τα αίτια της φονικής σύγκρουσης.

Όπως είπε στην κρατική τηλεόραση, ο 29χρονος ήταν συνοδός, κοιτούσε τα εισιτήρια, έκανε ό,τι του έλεγε ο μηχανοδηγός και ήταν πλάι του τη στιγμή που έγινε η μοιραία σύγκρουση.

Ο κύριος Βασίλης Χατζηχαραλάμπους ακόμη δεν γνωρίζει τίποτα, δεν έχει βρεθεί κάτι για το παιδί του, έχει δώσει DNA και περιμένει με αγωνία τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του τα νέα.

«Δούλευε στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ήταν συνοδός και είναι αγνοούμενος. Είμαστε στη δεύτερη μέρα εδώ πέρα, εντείνεται η αγωνία μας να δούμε τι κάνει το παιδί μου και περιμένουμε τώρα να μας ειδοποιήσει η Αστυνομία, έχουμε δώσει DNA για να γίνει μία ταυτοποίηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 29χρονου.