Skip to main content

Τραγωδία στα Τέμπη: «Πολλά θύματα είναι μη αναγνωρίσιμα»

REUTERS/Alexandros Avramidis

Δραματικές εξελίξεις, ξεκινούν οι διαδικασίες αναγνώρισης των θυμάτων και ταυτοποίησης μέσω και DNA

«Ζούμε μια τραγωδία», τόνισε στο Naftemporiki TV, ο δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης. «Η επέμβαση των συνεργείων είναι χειρουργική», υπογράμμισε.

«Τα βαγόνια ζυγίζουν τόνους», τόνισε, προσθέτοντας πως πρέπει να υπάρχει προσοχή στις επιχειρήσεις μη γίνει κάποιο ατύχημα.

«Οι νεκροί είναι από το τρίτο βαγόνι, έχει καταστραφεί εντελώς». «Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι γίνεται στα μπροστινά βαγόνια, κάποια θύματα δεν είναι και αναγνωρίσιμα», υποστήριξε ο κ. Μανώλης, ενώ απηύθυνε κάλεσμα για αιμοδοσία στα νοσοκομεία της Λάρισας.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Γκιάστας, μιλώντας στο NaftemporikiTV, χαρακτήρισε την σκηνή της τραγωδίας «κόλαση του Δάντη». «Το τοπίο είναι βομβαρδισμένο, έχουν εκσφενδονιστεί αντικείμενα κι από τις δύο αμαξοστοιχίες. Δεν πιστεύουμε ότι ζούμε τέτοιες στιγμές».

«Πρόκειται για ένα φρικιαστικό δυστύχημα». Η περιγραφή είναι συγκλονιστική, καθώς ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για «πολτοποίηση των μπροστινών βαγονιών».

Τόνισε πως σιγά σιγά ξεκινούν οι διαδικασίες ταυτοποίησης και αναγνώρισης των θυμάτων, ενώ προσέθεσε ότι πολλά πτώματα είναι απανθρακωμένα και θα γίνει ταυτοποίηση μέσω DNA.

naftemporiki.gr

Όλες οι εξελίξεις για το τραγικό δυστύχημα