Skip to main content

Αθηνών-Λαμίας: Έκλεισε από Καλυφτάκη έως Οινόφυτα – Νέες διακοπές κυκλοφορίας στην Αττική

Σημερινή φωτογραφία από την Πάρνηθα

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο Λεκανοπέδιο.

Αυξάνονται τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Αττικής, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Νωρίτερα, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ., διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, και στα δύο ρεύματα, από το ύψος του ανισόπεδου κόμβου Καλυφτάκη μέχρι  τον κόμβο Οινοφύτων.

Κλειστή είναι και η περιφερειακή οδός Πεντέλης – Νέας Μάκρης (Λ. Διονύσου) από το Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πεντέλης 414 μέχρι την περιοχή προ Ανατολής Νέας Μάκρης.

Η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία και:

Στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ανατολής, προς Υμηττό

Στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή, από το ύψος της Λ. Κατεχάκη προς Υμηττό.

Στην επαρχιακή οδό Τατοΐου-Αγ. Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής με την οδό Χλόης (βασιλικά κτήματα) στη Βαρυμπόμπη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγ. Μερκούριο.

Στην επαρχιακή οδό Μαλακάσας-Αγ.Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τυρταίου στις Αφίδνες, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγ. Μερκούριο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αποκαταστάθηκε η κίνηση στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, και στα δύο ρεύματα, από την έξοδο Αγίου Στεφάνου έως την έξοδο Καπανδριτίου.

Μόνο με αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στην παλαιά Εθνικό οδό Ελευσίνας-Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το 5ο χλμ (πρατήριο καυσίμων Revoil-πρώην Cyclon) έως τα όρια του Ν. Αττικής με τον Ν. Βοιωτίας (30ό χλμ).