Skip to main content

Ποια σχολεία είναι κλειστά σήμερα, Παρασκευή, λόγω της κακοκαιρίας

Stringer / SOOC

Ανοιχτά τα σχολεία της Αττικής

Συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις. Τα Δωδεκάνησα είναι η περιοχή που θα πληγεί σήμερα περισσότερο για αυτό και με αποφάσεις που εξέδωσαν όλοι οι δήμαρχοι των Δωδεκανήσων τα σχολεία θα είναι κλειστά.

Παράλληλα σε επιφυλακή βρίσκονται οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Παρασκευή, και τα σχολεία της Ζακύνθου εξαιτίας των εκτεταμένων προβλημάτων που άφησε το πέρασμα της κακοκαιρίας από το νησί χθες.

Στη σχετική απόφαση που έλαβε ο Δήμαρχος, αναφέρεται: «Τη διακοπή των μαθημάτων την Παρασκευή 27/01/2023 για προληπτικούς λόγους σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/95-α απόφαση Αστυνομικής Δ/νσης Ζακύνθου στους Παιδικούς Σταθμούς και στο σύνολο των σχολείων της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζακύνθου. Η υλοποίηση των μαθημάτων στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου θα γίνει με τηλεκπαίδευση σύμφωνα με εισήγηση της Δ/νσης».

Σημειώνεται ότι ανοιχτά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων ανά την Αττική. Όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης από τη στιγμή που οι μετεωρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι τα καιρικά φαινόμενα θα έχουν εξασθενήσει σήμερα, τα παιδιά θα πάνε κανονικά στα μαθήματά τους.