Skip to main content

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Την Παρασκευή η απολογία του 50χρονου

Intime News

Ο δράστης και σύζυγος της 54χρονης είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές για ενδοοικογενειακή βία.

Προθεσμία ζήτησε και έλαβε για να απολογηθεί την Παρασκευή στις 10:30 ο καθ΄ ομολογίαν δράστης του στραγγαλισμού 54χρονης στη Νίκαια.

Ο δράστης και σύζυγος της 54χρονης οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα.

Εναντίον του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Ο 50χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν τηλεφώνησε ο ίδιος σε κατάσταση μέθης στο Αστυνομικό Τμήμα και είπε ότι σκότωσε τη γυναίκα του.

Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο ισόγειο της οδού Βοσπόρου εντόπισαν την άτυχη γυναίκα νεκρή με σημάδια στον λαιμό της. Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οφείλεται, σε στραγγαλισμό με ίχνη απόφραξης του στόματος και της μύτης της.

Επιπλέον, σύμφωνα με την δημόσια τηλεόραση, το χτύπημα που είχε η 54χρονη γυναίκα στο βλέφαρο αποκαλύπτει ότι είχε προηγηθεί και ξυλοδαρμός. Μάλιστα υπάρχουν πολλές αναφορές από γείτονες, και ο δράστης είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές για ενδοοικογενειακή βία, και, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, είχε ψυχιατρικά προβλήματα και είχε νοσηλευθεί στο Δαφνί πριν από κάποιους μήνες.

Μετά τη σύλληψή του, ο 50χρονος παρουσίασε επιληπτική κρίση. Ωστόσο, χθες το βράδυ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου διακομίστηκε.