Skip to main content

Διακοπή κυκλοφορίας την Κυριακή από την Σίνδο έως το Καλοχώρι

Από τις 7.30π.μ. έως τις 2μ.μ.

Την Κυριακή αναμένεται να διακοπεί η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό, από το ύψος της Σίνδου μέχρι το Καλοχώρι, στο ρεύμα από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η διακοπή της κυκλοφορίας θα τεθεί σε ισχύ από τις 7.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο πλαίσιο εργασιών εγκατάστασης μεταλλικής γέφυρας σήμανσης.

Η κίνηση των οχημάτων που κινούνται από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, θα εξυπηρετείται μέσω εκτροπής και κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης διαμέσου της εξόδου προς Σίνδο στο ύψος του Α/Κ Σίνδου, εν συνεχεία μέσω της κάθετης οδού με κατεύθυνση προς Βορρά για περίπου 4,5 χλμ. και διαμέσου του ισόπεδου κόμβου που υπάρχει στο σημείο με στροφή δεξιά θα πραγματοποιείται είσοδος στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου.

Εν συνεχεία διαμέσου της ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, θα πραγματοποιείται είσοδος στην οδό Γοργοποτάμου προς Βορρά και είσοδος στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Εδέσσης με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη έως τον Α/Κ Ιωνίας – Διαβατών, όπου οι οδηγοί θα επιλέγουν την διαδρομή τους μέσω της μόνιμης σήμανσης.

Πηγή: ΑΜΠΕ