Skip to main content

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκε σπείρα που απέσπασε μεγάλο χρηματικό ποσό από σπίτι – Τι κατασχέθηκε

ΕΛΑΣ

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, στο πλαίσιο εξιχνίασης διακεκριμένης κλοπής που διαπράχθηκε στις αρχές του έτους σε σπίτι στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η ανάλυση του τρόπου δράσης και η έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση της διακεκριμένης κλοπής που διαπράχθηκε στις 06-07.01.2023 σε οικία στο Ηράκλειο, στην οποία εμπλέκονται τέσσερις αλλοδαποί (τρεις άντρες και μια γυναίκα).

Οι αλλοδαποί σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν διαπράξει την συγκεκριμένη κλοπή, αφαιρώντας από το σπίτι γυναίκας, το χρηματικό ποσό των 45.000 ευρώ και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίσθηκαν οι δύο αλλοδαποί σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και συνελήφθησαν, ενώ ταυτοποιήθηκαν ακόμα δύο αλλοδαποί (άντρας και γυναίκα) εμπλεκόμενοι στην κλοπή.

Μάλιστα χθες το πρωί στη διάρκεια ερευνών στις οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων κοσμήματα, δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφική μηχανή με τρεις φακούς, χρηματικό ποσό 550 ευρώ και προσωπικά έγγραφα, ενώ κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.