Skip to main content

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανοιχτά του Γερολιμένα Λακωνίας

ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME NEWS

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο 38 χιλιόμετρα δυτικά, νοτιοδυτικά του Γερολιμένα Λακωνίας.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 11:11 μ.μ. σε περιοχές της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο 38 χιλιόμετρα δυτικά, νοτιοδυτικά του Γερολιμένα Λακωνίας.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 43 χιλιόμετρα, νότια, νοτιοανατολικά της Κορώνης Μεσσηνίας.

Λίγο αργότερα γύρω στις 11.54 μ.μ. και στις 12.07 μ.μ. σημειώθηκαν ακόμη δύο σεισμοί: ο ένας 2,2 Ρίχτερ με επίκεντρο 42 χλμ δυτικά, νοτιοδυτικά του Γερολιμένα Λακωνίας και ο άλλος 2,2 Ρίχτερ με επίκεντρο 37 χλμ δυτικά, νοτιοδυτικά του Γερολιμένα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.