Skip to main content

Βιασμός 15χρονου: Επί τουλάχιστον έναν μήνα βίωνε τη φρίκη ο ανήλικος

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Οι οκτώ ανήλικοι που κατηγορούνται για την υπόθεση έκλειναν τον 15χρονο σε σπίτι στο Ίλιον, όπου τον βίαζαν μαγνητοσκοπώντας τις πράξεις τους

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του βιασμού 15χρονου από συνομηλίκους του στο Ίλιον. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ο ανήλικος βίωνε έναν εφιάλτη επί τουλάχιστον έναν μήνα, από τις αρχές Νοεμβρίου έως τις αρχές του Δεκεμβρίου.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι εμπλεκόμενοι, ηλικίας επίσης 15 ετών, φέρεται να έκλειναν τον ανήλικο σε σπίτι στο Ίλιον, όπου τον βίαζαν μαγνητοσκοπώντας τις πράξεις τους, διακινώντας στη συνέχεια το σχετικό υλικό σε κινητά τηλέφωνα φίλων και συμμαθητών. Φέρεται επίσης πως απειλούσαν τον 15χρονο να μην μιλήσει.

Οι γονείς του αγοριού φαίνεται πως αντιλήφθηκαν αλλαγή στη συμπεριφορά του και εκείνο αποκάλυψε την κακοποίηση που βίωνε.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών έξι ανήλικοι. Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ακόμη δύο ανηλίκων, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των ανηλίκων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.