Skip to main content

Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας: «Δέματα αγάπης» σε πάνω από 450 οικογένειες

Ποιοι ήταν οι χορηγοί

«Δέματα Αγάπης» μοιράστηκαν την Δευτέρα και την Τρίτη από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας σε ευάλωτες οικογένειες με συμπαραστάτη τον Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ που συνοδευόταν από κληρικούς και εθελοντές του κοινωνικού έργου της Μητρόπολης.

Σε πάνω από 450 οικογένειες μοιράστηκε ,σημαντική ποσότητα τροφίμων και άλλων βασικών ειδών πρώτης ανάγκης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «η σημαντική αυτή προσφορά δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί δίχως την ευγενική χορηγία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, των μελών του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου (Γ.Φ.Τ) της Ιεράς Μητροπόλεως, των Ομίλου «Σκλαβενίτης», του κ. Γεράσιμου Φωκά, Προέδρου του Ομίλου Electra Palace, του κ. Θεοδώρου Αφθονίδη, Γενικού Διευθυντή της Aegean Βaltic Βank, του Συλλόγου Γονέων του Κολλεγίου Αθηνών, της δικηγορικής εταιρείας «Μπενετάτος Ιωάννης», του κ. Κωνσταντίνου Τασούλα (Getfoods Ltd), του κ. Πάνου Μπαμπάμτση και του κ. Ιωάννη Λάσκου.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ιερά Μητρόπολη  απευθύνει δημόσια θερμότατες ευχαριστίες προς τους χορηγούς, κληρικούς, εθελοντές και όλους όσους συνέβαλαν, ώστε να πραγματοποιηθεί και εφέτος, με όλες τις ευνόητες δυσκολίες, η προσφορά «Δεμάτων Αγάπης» στους δοκιμαζόμενους οικονομικά αδελφούς μας»