Skip to main content

Ενταση και συλλήψεις σε πορεία κατά των μέτρων στη Λευκωσία

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας, όταν αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να διαλύσουν πλήθος διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για τα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και τη διαφθορά.

Η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις, ενώ επέβαλε πρόστιμα για παραβίαση των επιδημιολογικών μέτρων. Οι διαδηλωτές κάνουν λόγο για χρήση δακρυγόνων.

Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή την πορεία, η Αστυνομία εξέδωσε από την Παρασκευή ανακοίνωση, με την οποία εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες, καθώς απαγορεύονται οι μαζικές συγκεντρώσεις λόγω των επιδημιολογικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.