Σε σοβαρές ενδείξεις τέλεσης τριών σοβαρών κακουργημάτων και συγκεκριμένα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, της υπεξαίρεσης και της απιστίας από τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα και άλλα δύο άτομα, οδήγησε ο έλεγχος της Αρχής Kαταπολέμησης της Nομιμοποίησης Eσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες σε λογαριασμούς και ακίνητα της Κιβωτού του Κόσμου.
Το πόρισμα, το οποίο εστάλη στην Εισαγγελία χθες, έχει ήδη συσχετιστεί με τη δικογραφία που έχει η οικονομική αστυνομία, ενώ έχει διαταχθεί και η οριστική δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων τους.
naftemporiki.gr
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












