Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του εισαγγελέα 39χρονος που πυροβόλησε με καραμπίνα διαρρήκτη

ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / INTIME NEWS

Ο 37χρονος διαρρήκτης νοσηλεύεται φρουρούμενος, εκτός κινδύνου

Στις εισαγγελικές αρχές οδηγείται σήμερα ο 39χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία ότι πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα 37χρονο διαρρήκτη, που αποπειράθηκε να μπει στο σπίτι του, στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό, σε βάρος του 39χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Στο μεταξύ ο 37χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος, εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο τραυματίας είχε διαρρήξει προηγουμένως άλλο σπίτι σε συγκρότημα κατοικιών της ίδιας περιοχής. Όταν επιχείρησε να παραβιάσει το υπόγειο παράθυρο της μονοκατοικίας τού 39χρονου και έγινε αντιληπτός, ο ένοικος δεν δίστασε να τον πυροβολήσει στο πόδι με καραμπίνα που κατείχε νόμιμα. Ο διαρρήκτης, αλβανικής καταγωγής, προσπάθησε να διαφύγει από την περίφραξη του οικοπέδου, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω του τραυματισμού που υπέστη και παραλήφθηκε από σταθμό του ΕΚΑΒ.

Μετά από έρευνες στην περιοχή εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και κλεμμένο όχημα που φέρεται να χρησιμοποίησε ο 37χρονος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ