Skip to main content

Επτά συλλήψεις και τέσσερις προσαγωγές στη Δυτική Αττική

ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Αστυνομίας, οι συλλήψεις αφορούν κατοχή ναρκωτικών.

Σε επτά συλλήψεις και τέσσερις προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία κατά την διάρκεια της επιχείρησης της ΓΑΔΑ στην Δυτική Αττική. Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί της Πέμπτης πραγματοποιείται επιχείρηση στο Ζεφύρι, το Μενίδι, στα Άνω Λιόσια και στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, ύστερα από τα εκτεταμένα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στις περιοχές ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως γνωστοποίησε η Αστυνομία, οι συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν σχετίζονται με κατοχή ναρκωτικών, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε 25 κατ’ οίκον έρευνες.

Στην επιχείρηση που θα συνεχιστεί μέχρι το βράδυ συμμετέχουν οι ομάδες των ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ και της Ασφάλειας και άλλων υπηρεσιών, καθώς και ελικόπτερο, μέχρι που έπεσε το σκοτάδι και δύο οχημάτων ρίψης νερού, («Αίαντες»), ενώ σε επιφυλακή είναι και οχήματα της Πυροσβεστικής.

Την ίδια στιγμή επικρατεί ένταση με νεαρούς Ρομά στην περιοχή του Σχιστού στον Κορυδαλλό, ενώ όπως ενημερώνει η ΕΛΑΣ έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους σκουπιδιών. Στο σημείο έχουν σπεύσει οι αστυνομικές και οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

naftemporiki.gr