Skip to main content

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στην Καρδίτσα

Φωτογραφία Αρχείου

Συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10/12 προκειμένου να αποφασιστούν οι κινητοποιήσεις του επόμενου διαστήματος.

Σε κινητοποίηση προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι οι αγρότες της Καρδίτσας με τα τρακτέρ τους στον κόμβο του Ε-65, καθώς είχε ληφθεί σχετική απόφαση μια εβδομάδα νωρίτερα από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων του νομού Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ), αλλά και από εκπροσώπους των αγροτικών συλλόγων.

Αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στην κινητοποίηση των αγροτών προκειμένου να μην επιτρέψουν στους αγρότες να εισέλθουν στο οδόστρωμα του Ε65 με τα τρακτέρ τους.

Ωστόσο, οι αγρότες αποφάσισαν να να ανέβουν πεζοί στον δρόμο, ενώ πραγματοποίησαν και την γενική τους συνέλευση προγραμματίζοντας τις κινητοποιήσεις του επόμενου διαστήματος.

Με την σειρά του ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας, Κώστας Τζέλλας, επεσήμανε τα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κλάδο, καθώς και τα αιτήματα των αγροτών.

Τέλος, ενημέρωσε πως το Σάββατο 10/12 και ώρα 1 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στον Παλαμά συνεδρίαση της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων αναφορικά με τον περαιτέρω συντονισμό των κινητοποιήσεων.