Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Δύο μαθήτριες πίσω από ψευδή καταγγελία για τοποθέτηση βόμβας σε σχολείο

Είχαν κινητοποιηθεί οι αστυνομικές δυνάμεις, που εκκένωσαν το σχολείο για να εξερευνήσουν τους χώρους του.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Νέα περίπτωση ψευδούς καταγγελίας για τοποθέτηση βόμβας σε σχολικό συγκρότημα εξιχνιάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, στις 2 Νοεμβρίου, μεσημβρινές ώρες, το Κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε σχετικό τηλεφώνημα για σχολικό συγκρότημα της Άνω Τούμπας, με αποτέλεσμα να κινηθούν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις και να εφαρμοστεί το πρωτόκολλο που αφορά σε εκκένωση του χώρου για την προστασία των παρευρισκομένων, αλλά και έλεγχο προκειμένου να αποσοβηθεί οποιαδήποτε απειλή.

Αφού εξερευνήθηκαν οι χώροι του σχολικού συγκροτήματος με αρνητικό αποτέλεσμα, συνεχίστηκε η έρευνα απ’ όπου προέκυψε ότι το τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε από δύο νεαρές μαθήτριες, που ταυτοποιήθηκαν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.