Skip to main content

ΕΛ.ΑΣ: Θέμα χρόνου η εξιχνίαση της δολοφονίας 17χρονου στη Μάνδρα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME NEWS

Να εξιχνιάσει άμεσα τη δολοφονία 17χρονου, που εντοπίστηκε νεκρός, με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, χθες το απόγευμα, στη Μάνδρας Αττικής, αναμένεται η ΕΛ.ΑΣ.

Να εξιχνιάσει άμεσα τη δολοφονία 17χρονου, που εντοπίστηκε νεκρός, με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, χθες το απόγευμα, στη Μάνδρας Αττικής, αναμένεται η ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, από αστυνομικές πηγές.

Από την προανάκριση που διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, έχουν προκύψει σοβαρές ενδείξεις ως προς το πρόσωπο που δολοφόνησε τον ανήλικο.

Παράλληλα, αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο πρόκειται να «ρίξει φως» σε κάποια σημεία, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Ο 17χρονος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης, από διερχόμενο πολίτη στη θέση Λούτσα. Το θύμα είχε πάει μαζί με τον 14χρονο αδελφό του για να μαζέψουν τα πρόβατα που έχει η οικογένειά τους. Στη συνέχεια, ο 14χρονος εξαφανίστηκε, αργότερα τον βρήκαν αστυνομικοί και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου έδινε κατάθεση έως αργά το βράδυ, ενώ μαζί του ήταν και ο πατέρας του.

«Δυστυχώς, για μία ακόμα φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με την τραγική κατάληξη ενός παιδιού, όπου αν είχαν κινηθεί σωστά όλες οι διαδικασίες πιθανόν να είχε σωθεί η ζωή του» επισήμανε με ανακοίνωσή του «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ