Skip to main content

Υπόθεση 12χρονης: Αναγνώρισε ακόμη τρεις άνδρες

Στελέχη της αστυνομίας δηλώνουν ότι η αυριανή ημέρα (Τετάρτη) πρόκειται να είναι ημέρα εξελίξεων για την υπόθεση της 12χρονης, ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί ξανά το παιδί στην ΓΑΔΑ με σκοπό να συνομιλήσει με τους ψυχολόγους.

Σε νέα συμπληρωματική κατάθεση προχώρησε η 12χρονη για την υπόθεση του Κολωνού. Η κατάθεσή της διήρκεσε 6 ώρες, ενώ το κορίτσι αναγνώρισε, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τα πρόσωπα τριών ανδρών από τις φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, οι αστυνομικοί έδειξαν φωτογραφίες στο 12χρονο κορίτσι, στις οποίες απεικονίζονταν άνδρες για τους οποίους είχαν συλλεχθεί στοιχεία ότι συνάντησαν έναντι αμοιβής το παιδί.

Η 12χρονη αναγνώρισε τα πρόσωπα τριών ανδρών, γεγονός που είναι κομβικό για την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας.

Σημειώνεται ότι οι τρεις αυτοί άνδρες ήρθαν αρχικά σε επαφή με το παιδί μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Μέσα από άλλη εφαρμογή συνέχισαν την συνομιλία προκειμένου να κλείσουν ραντεβού. Στελέχη της αστυνομίας δηλώνουν ότι η αυριανή ημέρα (Τετάρτη) πρόκειται να είναι ημέρα εξελίξεων για την υπόθεση της 12χρονης, ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί ξανά στην ΓΑΔΑ με σκοπό να συνομιλήσει με τους ψυχολόγους.

Τι ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία χθες (31-10-2022), απογευματινές και βραδινές ώρες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 50 και 34 ετών αντίστοιχα.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση».

Σημειώνεται ότι πλέον έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία όλων των συλληφθέντων, που φέρονται να βίασαν την 12χρονη.

Διεγράφη μέλος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προχώρησε στην διαγραφή μέλους του που φέρεται να μιλούσε με το προφίλ της 12χρονης.
Ο γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος, δήλωσε σε πρωινή εκπομπή: «Δεν έχουμε κανένα επίσημο στοιχείο από την αστυνομία και την έρευνα που γίνεται. Υπήρχαν κάποιες πληροφορείς, που όπως μπορέσαμε διερευνήσαμε. Είναι ήδη εκτός κόμματος. Η υπόθεση αυτή πρέπει να καθαρίσει».

Με πληροφορίες από ertnews.gr