Skip to main content

Π. Φάληρο: Ταυτοποιήθηκε ο άντρας με το τατουάζ που κατηγορείται για βιασμό

Στην Αλβανία φέρεται να έχει διαφύγει ο αλλοδαπός άνδρας που κατηγορείται ότι βίασε μια 34χρονη γυναίκα σε στάση λεωφορείου τα ξημερώματα της Κυριακής στο Παλαιό Φάληρο.  Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει ταυτοποιηθεί και αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, προκείμενου  να συλληφθεί από τις αλβανικές Αρχές και να εκδοθεί στην Ελλάδα.

Επίσης,  σεξουαλική επίθεση στην ίδια περιοχή κατήγγειλε και άλλη μία γυναίκα, 24 ετών, με βίντεο ντοκουμέντο να βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 24χρονη  περιέγραψε τον φερόμενο δράστη εμφανίζοντας αρκετές ομοιότητες με την περιγραφή της 34χρονης που κατήγγειλε ότι βιάστηκε 3 ώρες αργότερα, στην ίδια περιοχή.

Η περιγραφή του φερόμενου δράστη

Μιλάει καλά ελληνικά, είναι μετρίου αναστήματος, κοντοκουρεμένος, ενώ και οι δύο γυναίκες διέκριναν το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί του μπράτσο. Η 24χρονη φέρεται να είπε ότι ο δράστης φορούσε φούτερ και λευκά παπούτσια, ενώ η 34χρονη μίλησε για σκούρα ρούχα και μαύρα αθλητικά.

Ωστόσο, οι αρχές, εκτιμούν ότι στο 3ωρο που μεσολάβησε, μπορεί να άλλαξε ρούχα.

Επισημαίνεται ότι η 24χρονη κοπέλα αμέσως μετά την καταγγελία της στην Αστυνομία, υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Σημειώνεται, ότι σε βάρος του 45χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή.