Skip to main content

KPMG: Δωρεά σχολικών ειδών για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Συνεχίζοντας την παράδοση ετών με τη δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Βack to school», οι άνθρωποι της KPMG στην Ελλάδα συγκέντρωσαν για 7η συνεχή χρονιά σχολικά είδη, εκπαιδευτικά παιχνίδια και υλικά χειροτεχνίας για τα Γενναία Παιδιά της ELEPAP, εφόδια απαραίτητα για μία νέα δημιουργική σχολική χρονιά. Οι άνθρωποι της KPMG σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ όπου εκτός από την περιήγηση στους χώρους της ενημερώθηκαν για την ιστορία και το πολύτιμο έργο της ΕΛΕΠΑΠ, περνώντας παράλληλα ποιοτικό χρόνο με μερικά από τα παιδιά και τους δασκάλους τους.

Συγκεκριμένα η παράδοση των ειδών στην ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας έγινε από τον Marketing, Communications & Corporate Citizenship Manager της εταιρείας, Αλκιβιάδη Σιαράβα με συνοδεία συνεργατών και στελέχη της εταιρείας, ενώ τη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκαν οι Δημήτρης Ηλιάδης, Partner & Επικεφαλής του Γραφείου Θεσσαλονίκης και Δημήτρης Τανός, Partner.

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας κατά την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ ανέφερε «Πιστοί στη δέσμευσή μας για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων αλλά και τη δια βίου μάθηση, οι άνθρωποι βρεθήκανε για ακόμη μια φορά μας δίπλα στα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Στηρίζουμε την ΕΛΕΠΑΠ με διάφορους τρόπους μέσα στη χρονιά και για παραπάνω από δύο δεκαετίες, όμως αυτή η πράξη είναι η πιο αγαπημένη αφού μας δίνει την ευκαιρία να επισκεφθούμε τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού και μας φέρνει κοντά στους μικρούς μας φίλους. Χαίρομαι επίσης για τον θετικό αντίκτυπο της μακροχρόνιας αφοσίωσης και προσφοράς από τους ανθρώπους μας στην καθημερινότητα των παιδιών και παρακολουθήσουμε την εξέλιξή τους χρόνο με χρόνο σε αυτή την ξεχωριστή διαδρομή ζωής.»

Η συνεισφορά της KPMG προς την ΕΛΕΠΑΠ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του τέταρτου στόχου βιώσιμης ανάπτυξης (SDGs) των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με τη διασφάλιση ποιοτικής εκπαίδευσης και σε συνέπεια των ενεργειών που πραγματοποιεί η εταιρεία διεθνώς για την καταπολέμηση του παιδικού αναλφαβητισμού όπως πραγματοποιούνται από το KPMG’s Family for Literacy (KFFL).

Η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, Παιδονευρολόγος Δρ. Ελένη Ν. Σκουτέλη, μίλησε για τη δράση της KPMG, Back to School «Η KPMG, ανήκει στους πιστούς υποστηρικτές της ΕΛΕΠΑΠ και αισθανόμαστε πολύ περήφανοι για την πολυετή αυτή, αρμονική συνεργασία. Οι άνθρωποι της KPMG, με πολλή ευαισθησία προσφέρουν με συνέπεια και ευαισθησία, στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς, πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για τα Γενναία μας Παιδιά, τους μικρούς μαθητές του Προγράμματος Πρώιμης Εκπαιδευτικής και Θεραπευτικής Παρέμβασης. Μια σχέση αλληλεγγύης και αγάπης που μας ενώνει και δίνει ώθηση στα παιδιά μας, να συνεχίζουν τη μεγάλη τους προσπάθεια για ακόμα περισσότερα «Βήματα Ζωής». Η εμπιστοσύνη σας , μας τιμά ειλικρινά. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.»

Η Πρόεδρος Λίλα Μπακατσέλου της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης δήλωσε σχετικά «Για ακόμη μία χρονιά, ευχαριστούμε την KPMG για την ευγενική προσφορά σχολικών ειδών προς τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης.  Συγχαίρουμε την KPMG για την ευαισθησία αλλά και την προσήλωση που δείχνει σε θέματα εκπαίδευσης. Με την χορηγία της φέτος αποδεικνύει και πάλι την κοινωνική της αλληλεγγύη. Η συμβολή της και η έμπρακτη υποστήριξη της στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ είναι σημαντική και στηρίζει τα παιδιά μας στο ταξίδι τους να πραγματοποιήσουν τα δικά τους Βήματα Ζωής».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ KPMG

Η KPMG είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός ανεξάρτητων εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Οι εταιρείες μέλη της KPMG International Limited («KPMG International») δραστηριοποιούνται και παρέχουν επαγγελματικές υπηρεσίες με την επωνυμία «KPMG». Ο όρος «KPMG» μπορεί να αναφέρεται σε ξεχωριστές εταιρείες μέλη του οργανισμού της KPMG ή σε μία ή περισσότερες από τις εταιρείες μέλη ταυτόχρονα. Οι εταιρείες της KPMG δραστηριοποιούνται σε 144 χώρες και περιοχές, ενώ απασχολούν στις εταιρείες-μέλη παγκοσμίως περισσότερους από 236 000 συνεταίρους και εργαζομένους. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι μια νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια. Κάθε εταιρεία-μέλος της KPMG είναι υπεύθυνη για τις δικές της υποχρεώσεις και ευθύνες. H KPMG International Limited είναι ιδιωτική Αγγλική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με εγγυητικές εισφορές. H KPMG International Limited και οι σχετικές με αυτή οντότητες δεν παρέχουν υπηρεσίες σε πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δομή μας μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα home.kpmg/governance