Skip to main content

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Θόλωσα», λέει η 38χρονη

Την Δευτέρα θα παραδοθεί η 38χρονη γυναίκα που επιτέθηκε χθες, στο Ηράκλειο Κρήτης, με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της. Αυτό αναφέρει η ίδια σε δηλώσεις της, σύμφωνα με τη Νέα Κρήτη. 

Η τελευταία φέρεται να μίλησε στην ΕΡΤ το βράδυ της Κυριακής και να υποστήριξε πως ο 36χρονος την απείλησε κι εκείνη «θόλωσε». Σημειώνεται ότι παραμένει άφαντη, με τις αρχές να εκτιμούν πως θα παραδοθεί μέσα στις επόμενες ώρες, δηλαδή με το πέρας του αυτοφώρου.

«Τον πήρα τηλέφωνο και εκείνος μου είπε ότι δεν είχε ζάρια εκείνο το βράδυ (παίζει ζάρια σχεδόν κάθε βράδυ) και μπορεί» τόνισε η γυναίκα.

Περιγράφοντας τις στιγμές πριν την επίθεση είπε: «Για ακόμα μια φορά μετά τις όμορφες στιγμές μας άρχισε να με απειλεί. Απλώς το έκανε πιο έντονα από ποτέ. Είχε μια ασυνήθιστη έπαρση. “Θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά, εσένα βέβαια θα αγαπάω όμως εσύ θα είσαι στο χώμα” μου είπε. Εγώ μετά από αυτά δεν ήθελα να με αγγίζει. Με πίεσε να συνευρεθούμε παρά την θέληση μου και μετά ξανά απειλές. Θόλωσα δυστυχώς».

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε το Σάββατο στην Αθήνα και το Θριάσιο Νοσοκομείο και, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, κινδυνεύει να χάσει το μάτι του. 

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΕΡΤ