Skip to main content

Απολογήθηκαν οι κατηγορούμενοι για παιδεραστία – Τι υποστήριξαν

Σεξουαλικές επαφές του με το 12χρονο κοριτσάκι φέρεται να παραδέχθηκε ενώπιον της ανακρίτριας ο 53χρονος κατηγορούμενος στην υπόθεση του Κολωνού, ομολογώντας με αυτόν τον τρόπο την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου.

Ωστόσο, τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σε ό,τι αφορά τις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται, όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δεύτερος κατηγορούμενος, ο 42χρονος, ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με τη 12χρονη περισσότερες από μία φορές έναντι αμοιβής. Μάλιστα, την αμοιβή υποστηρίζει πως έδινε στο κορίτσι και όχι στον συγκατηγορούμενό του. Κανείς από τους δύο δεν αποδέχεται την πράξη του βιασμού που περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο.

Σε δήλωσή της, η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, ανέφερε πως αύριο το παιδί θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση και εκτίμησε ότι υπάρχουν κι αλλα παιδιά που έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης.

«Το παιδί είναι σε σύγχυση, ντρέπεται, δεν είναι σε καλή κατάσταση. Στη συμπληρωματική του κατάθεση θα διευκρινίσει τα πάντα» σημείωσε κια συμπλήρωσε πως το κορίτσι δεν γνωρίζει κάτι για άλλα παιδιά θύματα.

Η κ. Ταραχοπούλου χαρακτήρισε βάσιμη τη μαρτυρία γυναίκας, η οποία νωρίτερα είχε δημοσίως καταγγείλει ότι το παιδί εκδίδονταν από τον 53χρονο στον οίκο ανοχής της. Η εν λόγω γυναίκα μετέβη στη ΓΑΔΑ, στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων, για να υποβάλει την καταγγελία και το οπτικό υλικό που έδειξε πως έχει μαζί της σε στικάκι, που εμφανίζει τον 53χρονο με την 12χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι φέρεται να αναγνώρισε το οίκημα σε φωτογραφία ως τον χώρο που την πήγαινε ο 53χρονος.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΕΡΤ