Skip to main content

Λέκκας για σεισμό: Είναι ευαίσθητη περιοχή η Δεσφίνα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επιφυλακτικοί είναι οι σεισμολόγοι ως προς την εξέλιξη του σεισμού των 5 Ρίχτερ στη Δεσφίνα Φωκίδας τα ξημερώματα της Κυριακής.

«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε μετασεισμική ακολουθία και το γεγονός αυτό μας ιδιαίτερα προσεκτικούς. Θα περιμένουμε σήμερα και αύριο να δούμε την εξέλιξη και θα επανεκτιμήσουμε την κατάσταση σε μία εβδομάδα» δήλωσε στο ΑΠΕ/ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Λέκκας, η περιοχή είναι ευαίσθητη και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. O κόσμος οφείλει να είναι προσεκτικός και να τηρεί τα πάγια μέτρα που εφαρμόζει η πολιτεία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.