Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε έξι άτομα για συμμετοχή σε παράνομο τζόγο

«Στα πράσα» πιάστηκαν πέντε άτομα στη Θεσσαλονίκη ενώ έπαιζαν παράνομα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος πέρασαν χειροπέδες και στον υπεύθυνο του καταστήματος, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Στο κατάστημα είχαν εγκατασταθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές για τη διενέργεια παράνομων διαδικτυακών τυχερών παιγνίων, ενώ η διαχείριση γινόταν μέσω κεντρικής μονάδας ελέγχου και διαχείρισης – server.

Κατά την έφοδο της αστυνομίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 20 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
  • πλήρης ηλεκτρονικός υπολογιστής που λειτουργούσε ως κεντρική μονάδα ελέγχου και διαχείρισης (server)
  • 549 ευρώ

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] & [email protected] της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.