Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-σοκ με άνδρα να ποδοπατά και να θανατώνει νεογέννητη γάτα

Αδιανόητη βαρβαρότητα με θύμα ένα μικρό γατάκι στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ3, που έφερε στη δημοσιότητα το περιστατικό και το σχετικό βίντεο, στις 20 Αυγούστου, στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ερμού, άγνωστος άνδρας, αφού κοίταξε γύρω του για να μην τον βλέπει κανείς, πλησίασε το νεογέννητο γατάκι και στη συνέχεια το πάτησε μέχρι που το σκότωσε. Αμέσως μετά έφυγε ανενόχλητος, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Άνθρωποι ενός καταστήματος της περιοχής είδαν το βίντεο και το έστειλαν στη φιλοζωική εταιρεία «Νοιάζομαι», η οποία προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, ενώ το βίντεο προβάλλεται έτσι ώστε αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά να το πει στις αρχές.

Το πιο σοκαριστικό λενε όσοι είδαν τι συνέβη είναι πως φαίνεται το γατάκι μετά την επίθεση που δέχθηκε να σέρνεται τραυματισμένο και ο δράστης να το πλησιάζει και να το πατά ξανά για να το αποτελειώσει.

Όπως έγινε γνωστό, μετά και τη δημοσιοποίηση του βίντεο, δικογραφία κατ’ αγνώστων για πιθανή θανάτωση ζώου σχημάτισαν αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Πηγές: ΕΡΤ, thestival