Skip to main content

ΑΠΘ: Νέα διαμαρτυρία φοιτητών κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε νέα διαμαρτυρία κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας προχώρησαν την Παρασκευή φοιτητές στο ΑΠΘ, ύστερα από κάλεσμα φοιτητικών παρατάξεων και αυτόνομων σχημάτων.

Κρατώντας πανό συγκεντρώθηκαν μπροστά από το Κτίριο Διοίκησης του Πανεπιστημίου όπου φώναξαν συνθήματα διαμαρτυρόμενοι για την παρουσία αστυνομικών στο Ίδρυμα και κατά της διοίκησης του Αριστοτελείου.

Στη συνέχεια, συγκρότησαν πορεία η οποία – εν μέσω συνθημάτων – κινήθηκε προς τη Σχολή Θετικών Επιστημών για να καταλήξει λίγο αργότερα στην Πολυτεχνική Σχολή, όπου οι συγκεντρωθέντες διαλύθηκαν ειρηνικά.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.