Skip to main content

Ατύχημα στο Allou Fun Park: Σε ΜΕΘ η μία από τους τραυματίες

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται μία από τους τέσσερις τραυματίες που ενεπλάκησαν στο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Allou! Fun Park, ενώ λιγότερο σοβαρά νοσηλεύεται ένας 24χρονος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μία 21χρονη κοπέλα φέρει κακώσεις στον θώρακα και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ, ενώ ένας 24χρονος νοσηλεύεται με κακώσεις στη σπλήνα, αλλά έχει σταθεροποιηθεί.

Μια 22χρονη έχει υποστεί διάσειση και θα παραμείνει για νοσηλεία στη νευροχειρουργική κλινική, ενώ ο τέταρτος τραυματίας φέρει θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και αποχώρησε από το νοσοκομείο.

Το ατύχημα σημειώθηκε σε τρενάκι που περνά μέσα από νερό, ενώ σε ανακοίνωσή της η επιχείρηση υποστηρίζει ότι ουδέποτε υπήρξε εκτροχιασμός βαγονιού και η στάθμη του νερού ήταν επαρκής για την ασφαλή λειτουργία του παιχνιδιού.

Όπως υποστηρίζει επίσης η επιχείρηση, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την πτώση των παιδιών σε παράπλευρο θάμνο, αλλά «υπάρχει επικοινωνία μαζί τους για όλες τις λεπτομέρειες του συμβάντος».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.