Skip to main content

Ελεύθερος αφέθηκε ο Κώστας Βαξεβάνης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με διαταγή της εισαγγελικής λειτουργού, αφέθηκε ελεύθερος ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, αμέσως μετά την αθώωσή του από το Τριμελές Εφετείο για μήνυση σε βάρος του από τη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα.

Ο κ. Βαξεβάνης συνελήφθη μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, και η εκδίκασή της θα διεξαχθεί στις 16 Απριλίου. Ο εκδότης και δημοσιογράφος, είχε οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελέα, η οποία άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση και όρισε ρητή δικάσιμο για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Αποχωρώντας από τα δικαστήρια, ο κ. Βαξεβάνης σε δήλωσή του προς δημοσιογράφους αρκέστηκε μόνο να ευχηθεί «καλή τύχη στον κ. Σαμαρά, έχει να αντιμετωπίσει δύσκολες κατηγορίες».

Naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.