Skip to main content

Γλυκά νερά: Έγγαμος και χήρος δήλωσε ο Μ. Αναγνωστόπουλος – Διεκόπη για τις 12 Απριλίου η δίκη

Έγγαμος και χήρος δήλωσε στους δικαστές ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, με την έναρξη της δίκης στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο της Αθήνας. Ο συνήγορός του ζήτησε ολιγοήμερη διακοπή, καθώς δεν μπορεί να παραστεί στη διαδικασία, λόγω άλλων υποχρεώσεων του. Το δικαστήριο διέκοψε για τις 12 Απριλίου. 

«Ο κατηγορούμενος αποδέχεται την πράξη του αλλά η θέση του είναι πως αυτή τελέστηκε εν βρασμώ ψυχής. Δεν υπήρχε προσχεδιασμός, δεν υπήρχε προμελέτη . Βρισκόταν σε διέγερση ψυχολογική» δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορούμενου Αλεξανδρος Παπαιωαννίδης.

Η μητέρα και ο πατέρας της 20χρονης Κάρολαιν δεν παραβρέθηκαν στο δικαστήριο, αλλά εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο Θανάση Χαρμάνη και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής. Όπως ανέφερε ο κ. Χαρμάνης, ο πατέρας της 20χρονης κ. Κράουτς έχει κινητά προβλήματα και αδυνατεί να μετακινηθεί, ενώ η μητέρα της ήθελε πολύ να παρευρεθεί, όμως οι γιατροί δεν της επέτρεψαν για να μην κλονιστεί η υγεία της».

«Ο κ. Κράουτς δεν μπορεί να μετακινηθεί. Και η μητέρα της Καρολάιν – όπως είπαν οι ειδικοί – στη θέα του δολοφόνου της κόρης της που επί 40 μέρες θρηνούσε μαζί της για τον θάνατο της κόρης της είναι βέβαιο ότι θα διαταράξει την ψυχική της υγεία που είναι λίθος για την ανατροφή της μικρής Λυδίας που είναι σήμερα δύο ετών. Το παιδί παρακολουθείται σε αραιότερα διαστήματα από γιατρούς, μεγαλώνει και είναι ένα χαρούμενο παιδί» ανέφερε συγκεκριμένα.

Νωρίτερα, το δικαστήριο έκανε δεκτό και το αίτημα του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα για να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή για το θάνατο του σκυλιού της οικογένειας.

naftemporiki.gr