Skip to main content

Στα δικαστήρια ο Πέτρος Φιλιππίδης

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας μετήχθη ο Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς σήμερα συνεχίζεται η δίκη σε βάρος του που διακόπηκε στις 18 Μαρτίου μετά από αίτημα της πλευράς του ηθοποιού.

Ο κατηγορούμενος ηθοποιός ανέβηκε με ασανσέρ από το κυλικείο, ενώ παρόντες στο δικαστήριο είναι η σύζυγός του και ο γιος του.

Στην αίθουσα βρίσκονται οι ηθοποιοί Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσακη και Πηνελόπη Αναστασόπουλου, οι οποίες ήταν οι πρώτες που τον κατήγγειλαν.

 Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται ότι βίασε μία συνάδελφο του, ηθοποιό, το 2008, και μάλιστα δύο φορές και ότι αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο, το 2010 και το 2014.

Κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία ζητούν δύο καταγγέλλουσες

Όπως έγινε γνωστό, αίτημα για να καταθέσουν κεκλεισμένων των θυρών δύο από τις τρεις καταγγέλλουσες υπέβαλαν οι δικηγόροι τους.

Με την έναρξη της διαδικασίας, ο συνήγορος της γυναίκας που έχει καταγγείλει βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ζήτησε η κατάθεσή της να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω σοβαρότατων αδικημάτων. 

«Υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω διασυρμού της» είπε ο συνήγορός της, ενώ το ίδιο αίτημα υπέβαλε και η γυναίκα που τον καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού σε αυτοκίνητο το 2014. 

naftemporiki.gr