Skip to main content

Επίθεση με χειροβομβίδα στο Α.Τ. Καισαριανής τα ξημερώματα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επίθεση με χειροβομβίδα επιχείρησαν άγνωστοι στις πέντε τα ξημερώματα κοντά στο αστυνομικό τμήμα Καισαριανής προκαλώντας τον ελαφρύ τραυματισμό οδηγού ταξί. Η επίθεση δεν έγινε αντιληπτή στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με ανάρτηση σε ιστότοπο του αντεξουσιαστικού χώρου η επίθεση έγινε τα ξημερώματα για τον απεργό πείνας – δίψας.

Σημειώνεται ότι το τμήμα βρίσκεται στην οδό Σιβρισαρίου, η οποία κλείνει το βράδυ για λόγους ασφαλείας και η έκρηξη σημειώθηκε στη συμβολή με τη Φιλολάου.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε ένα οπωροπωλείο και σε λάμπες φωτισμού, σε απόσταση περίπου 40 μέτρων από το τμήμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε ελαφρά στα πόδια κι ένας οδηγός ταξί που βρισκόταν στο σημείο.

Στον τόπο της έκρηξης βρέθηκαν θραύμαστα τα οποία εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ διενεργείται έρευνα από την αστυνομία.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.