Skip to main content

Εκστρατεία υπέρ του Brexit θα πραγματοποιήσει ο Μπόρις Τζόνσον

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Εκστρατεία υπέρ του Brexit θα πραγματοποιήσει ο Μπόρις Τζόνσον, δήμαρχος του Λονδίνου με ηγετικές φιλοδοξίες στο Συντηρητικό Κόμμα.

Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον προκήρυξε δημοψήφισμα για τις 23 Ιουνίου, προκειμένου να αποφασιστεί εάν η χώρα θα παραμείνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή θα αποχωρήσει από αυτήν.

Είχε προηγηθεί συμφωνία του κ. Κάμερον με τους ηγέτες των υπολοίπων χωρών της Ένωσης για σειρά μεταρρυθμίσεων τις οποίες είχε ζητήσει το Ηνωμένο Βασίλειο, ώστε ο πρωθυπουργός του να υποστηρίξει την παραμονή της χώρας στην Ε.Ε..

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.