Skip to main content

ΟΛΜΕ: Self tests σε όλους τους εργαζόμενους στον χώρο της εκπαίδευσης

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τη χορήγηση self tests στις καθαρίστριες και τους επιστάτες των σχολείων και όχι μόνο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, όπως γίνεται τώρα, ζητά η ΟΛΜΕ σε ανακοίνωσή της, καθότι «δημιουργείται κενό ασφαλείας».

Επίσης, ζητά την τροποποίηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, έτσι ώστε το τμήμα να κλείνει «όταν καταγράφονται ταυτόχρονα 3 κρούσματα, όπως γίνεται σε πολλές χώρες στο εξωτερικό».

Όπως εξηγεί η ΟΛΜΕ: «Αυτή τη στιγμή σε δεκάδες τμήματα έχουν καταγραφεί 9 ή 10 κρούσματα κορωνοϊού και τα τμήματα αυτά λειτουργούν, γιατί τα κρούσματα δεν έχουν φτάσει στον “μαγικό” αριθμό των 14».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.