Skip to main content

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε 25χρονος που καταζητείτο

Παραδόθηκε στις αρχές ένα από τα δύο άτομα που καταζητούνταν για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ πρόκειται για έναν 25χρονο Έλληνα, οργανωμένο οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές. Ο 25χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του, στις ανακριτικές αρχές και ακολούθως συνελήφθη από την Αστυνομία.

Επισημαίνεται ότι στην Αθήνα τον έψαχναν, αλλά εμφανίστηκε στην Θεσσαλονίκη. .Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι  τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μια μεγάλη κινητοποίηση στην Αθήνα προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί καθώς ο 25αχρονος είναι μέλος σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα εξ ου και το ψευδώνυμο “Αθηναίος”. Ωστόσο παραλές τις έρευνες δεν είχε εντοπιστεί, μέχρι σήμερα το πρωί που παραδόθηκε στις αρχές.

Σημειώνεται ότι από τα 11 εντάλματα σύλληψης ένα μόνο δεν έχει εκτελεστεί και αφορά τον 20χρονο από την Αλβανία. Ο 20χρονος εικάζεται ότι λίγες ώρες μετά το φονικό κατάφερε να περάσει τα ελληνοαλβανικά σύνορα προκειμένου να γλιτώσει την σύλληψη. Εις βάρος του αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. 

Συνολικά μέχρι στιγμής έχουν γίνει δέκα συλλήψεις για τη δολοφονική επίθεση.

Όπως ανέφερε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί και το διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο που φέρεται να διέφυγε στην πατρίδα του, την Αλβανία, μετά τη δολοφονία του Άλκη.

naftemporiki.gr