Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών με συμμετοχή εκπροσώπων ομάδων και αστυνομίας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε εξέλιξη είναι σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, υπό τον προϊστάμενό της Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, με τη συμμετοχή εκπροσώπων αθλητικών συλλόγων της πόλης, αλλά και της ΕΛ.ΑΣ., με αφορμή τη δολοφονία του 19χρονου, τα ξημερώματα της Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου.

Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών, ενώ στη σύσκεψη συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Θεόδωρος Καρυπίδης και ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής Φώτης Θέος.

Από πλευράς αστυνομίας συμμετέχουν αξιωματικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.