Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης ο δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, ο οποίος κηδεύτηκε σήμερα στη Βέροια. Την είδηση γνωστοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος μέσω Twitter ανέφερε: «Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της».
Σύμφωνα με πηγές που παρακολουθούν την εξέλιξη των ερευνών, πρόκειται για 23χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου.
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη η συμμετοχή του στο συμβάν, αλλά φαίνεται να βρισκόταν στο σημείο.
Ο 23χρονος είχε προσαχθεί, χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












