Skip to main content

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Εξαφανίστηκε 16χρονη από τη Γλυφάδα

Εξαφανίστηκε στις 14 Ιανουαρίου στις 23:00 από την περιοχή της Γλυφάδας η Αλεξανδριανή Π., 16 ετών. Έχει ύψος 1,62 μ., κανονικό βάρος, μαύρα καρέ μαλλιά και καστανά μάτια.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, Κυριακή, 16/1, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της.

Το κορίτσι φορούσε μπλε κολάν, μαύρο μακρύ μπουφάν και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνει στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργάζεται επίσης με τα ΜΜΕ και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρεσή τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δηλώνει πως παρέχει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του σε κάθε παιδί που εξαφανίζεται στην Ελλάδα με την ίδια ένταση και μεθοδικότητα, με στόχο πάντα τον εντοπισμό και την επιστροφή κάθε παιδιού θύματος εξαφάνισης σε ασφαλές περιβάλλον.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων.

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσες 116000»

e mail: [email protected]