Skip to main content

Λ. Κανέλλη: Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ο πιο ακίνητος και βολικός

Για καινούργια ελληνική τρόικα που αντιπαρατάσσεται στην ξένη έκανε λόγο η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, σχολιάζοντας την επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου από τον ΣΥΡΙΖΑ για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM η κ. Κανέλλη ανέφερε ότι ο κ. Παυλόπουλος είχε δηλώσει παλαιότερα ότι δεν «ταξιδεύει με σημαίες ευκαιρίας». Επομένως η εκλογή του για Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι σημαία ευκαιρίας της Αριστεράς για να σηματοδοτήσει το Καμμένος- Παυλόπουλος 70, Τσίπρας 30, πρόσθεσε.

«Δεν διαφωνώ με την επιλογή. Σκέφτομαι να κάνω και διαδήλωση στο Σύνταγμα να τον στηρίξω» ανέφερε σε ειρωνικό τόνο η βουλευτής και τον χαρακτήρισε περισσότερο ακίνητο και βολικό σε σχέση με τον κύριο Αβραμόπουλο. 

Σύμφωνα με την κ. Κανέλλη, ο υποψήφιος ΠτΔ μιλάει καιρό τώρα για απομείωση, επομένως αναγνωρίζει το ελληνικό δάνειο. Από αυτή τη στιγμή λοιπόν η ελληνική κυβέρνηση έχει καταρχήν αναγνωρίσει το χρέος, υπογράμμισε.

«Ο κ. Παυλόπουλος στη Δεξιά έλεγε ότι είναι αντισυνταγματικός ο νόμος για τον ΕΝΦΙΑ και τον ψήφισε και ο κ. Λαφαζάνης λέει διαφωνώ αλλά ψηφίζω. Φυσάει ένα αριστερό και ένα δεξί ρεύμα ενώ ο λαός είναι στη μέση», τόνισε προσθέτοντας ότι ο υποψήφιος ΠτΔ είναι ο κοντινότερος στον κ. Λαφαζάνη.

Σχολιάζοντας την επίθεση εναντίον της από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στο τηλεοπτικό στούντιο, όπου ήταν παρών και ο κ. Παυλόπουλος, τόνισε ότι όταν βλέπει κάτι βίαιο δεν λογαριάζει τίποτα και στη συνέχεια το σαρκάζει.  

Η κ. Κανέλλη συμπλήρωσε ότι «δεν έχει ο καθένας τα κότσια ή τη δυνατότητα να σηκωθεί».

Ανέφερε τέλος ότι δεν αμφισβητεί τίποτα ως προς το κύρος, την άποψη και την επιστημοσύνη του κ. Παυλόπουλου όπως και του κ. Αλιβιζάτου.