Skip to main content

Tablets σε μαθητές που τα χρειάζονται από την Allianz Ελλάδος

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το πρόγραμμα «Ψηφιακό Σχολείο για Όλους» του Ιδρύματος Μποδοσάκη στηρίζει εφέτος η Allianz Ελλάδος, παρέχοντας tablets σε μαθητές που τα χρειάζονται, με στόχο την ισότιμη πρόσβασή τους στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση.

Με τη συνεισφορά της, η Allianz Ελλάδος, ανέλαβε το κόστος των tablets τα οποία θα παραλάβουν σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, προς διάθεση στους μαθητές που τα έχουν ανάγκη.

Το «Ψηφιακό Σχολείο για Όλους». ανταποκρίνεται στην πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας για ενίσχυση των εκπαιδευτικών δομών της χώρας με τεχνολογικό εξοπλισμό. Στοχεύει στην ενίσχυση της δυνατότητας πρόσβασης στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση από όλους τους μαθητές, αλλά και πιο μακροπρόθεσμα, στην εμβάθυνση των ψηφιακών δεξιοτήτων της μαθητικής κοινότητας.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.