Skip to main content

Κιλκίς: Αγρότες απέκλεισαν τη ΔΟΥ με τρακτέρ και αχυρόμπαλες

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με τρακτέρ, αγροτικά οχήματα, αχυρόμπαλες αλλά και ζώα, αγρότες απέκλεισαν από τις 10:00 το πρωί τη ΔΟΥ νομού Κιλκίς, έχοντας στο πλευρό τους επιστημονικούς φορείς και εκπροσώπους άλλων επαγγελματικών κλάδων.

Η κινητοποίηση θα διαρκέσει έως και τις 13:30 και στόχος – όπως ανέφερε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου στο τελωνείο της Δοϊράνης, Γιώργος Τερζής – είναι «να γίνει επιτέλους σαφές ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι».

Στο νομό Κιλκίς έχουν στηθεί δύο μπλόκα, στα τελωνεία στους Εύζωνες και τη Δοϊράνη. Στο πρώτο θα συνεχιστεί και σήμερα ο αποκλεισμός (13:00-15:00 και 20:00-23:30) και στο δεύτερο οι αγρότες θα αποκλείσουν τη διέλευση των οχημάτων από τις 18:30 έως τις 23:30.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.