Skip to main content

Kαιρός: Αίθριος έως το απόγευμα- κρύο και βροχές το βράδυ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αίθριος είναι το πρωί της Δευτέρας ο καιρός ανά τη χώρα.  Ωστόσο τοπικές βροχές αναμένεται να εκδηλωθούν από το μεσημέρι, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το βράδυ στα βόρεια ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας. Στην υπόλοπη χώρα από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. 

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, τέσσερα με πέντε μποφόρ και βαθμιαία στα πελάγη έξι με επτά μποφόρ. Η θερμοκρασία θα καταγράψει νέα πτώση από τη νύχτα στα βόρεια.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με ανέμους δυτικούς νοτιοδυτικούς, τρία με πέντε μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν. Από τη νύχτα προβλέπονται τοπικές βροχές.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί τρία με τέσσερα μποφόρ και τοπικά πέντε με έξι. Το θερμόμετρο θα δείξει από δύο εώς 14 βαθμούς Κελσού. Σε πτώση η θερμοκρασία από το βράδυ. 

Για αύριο, Χριστούγεννα, η ΕΜΥ προβλέπει συννεφιά με τοπικές βροχές. Χιονόνερο θα πέσει στα βόρει και χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα επεκταθούν γρήγορα και στην υπόλοιπη χώρα.

naftemporiki.gr 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.