Skip to main content

Αμαξοστάσιο ΟΣΕ Ρέντη: Αποχώρησαν οι καταληψίες και επαναλειτουργεί

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ανοιχτό είναι και πάλι το αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στον Άγιο Ιώαννη Ρέντη, καθώς, σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, οι καταληψίες έχουν αποχωρήσει και η λειτουργία αποκαθίσταται.

Ήδη, λίγο μετά τις 15:00, ξεκίνησαν δρομολόγια των τρένων Αθήνα-Θεσσαλονίκη, ενώ το απόγευμα αναμένεται να ξεκινήσουν και ορισμένα δρομολόγια του προαστιακού.

Σε δήλωσή του ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, σημείωσε: «Νωρίτερα, είχα απευθύνει δημόσια έκκληση στους συνδικαλιστές να ανοίξουν το αμαξοστάσιο και είχα προειδοποιήσει ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να επανέλθει η νομιμότητα. Η αποχώρησή τους είναι μια κίνηση λογικής. Άλλο να απεργείς κι άλλο να κλειδώνεις το αμαξοστάσιο και να μην αφήνεις να φύγουν τα τρένα. Πρέπει να καταλάβουν οι πάντες ότι η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται και δεν βάζει κανένα συμφέρον πάνω από το καλό του πολίτη».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.